Entertainment

15 celebrităţi care şi-au început cariera în cele mai ciudate moduri

Sunt celebri, dar nu s-au născut aşa. Este vorba despre 15 oameni care au şi-au început drumul spre celebritate atunci când se aşteptau mai puţin. Poveştile lor chiar ar putea să fie transformate în filme.

10 celebrități cu și fără breton. Cum le stă mai bine?

Eva Mendes - Un vecin de-al actriţei a trimis câteva fotografii unui agent. Întâmplarea a făcut ca Eva să se afle undeva în spatele lui în fotografii, iar agentul, în loc să-l sune pe vecin, a chemat-o pe viitoarea soţie a lui Ryan Gosling la un casting.

Johnny Depp - Starul din "Piraţii din Caraibe" şi-a însoţit un prieten la un casting, a fost observat de un agent şi aşa a început povestea lui.

Will Smith - A început cu muzica, dar la un moment dat cariera lui intrase în impas. Atunci i-a cerut sfatul lui Benny Medina care l-a propus pentru "The Fresh Prince of Bel-Air".

Charlize Theron - A fost descoperită de un agent în timp ce se certa cu un angajat al unei bănci. Acum are în vitrină un Oscar.

Natalie Portman - A fost întrebată într-o pizzerie dacă vrea să devină model. Avea 11 ani.

Vin Diesel - A fost descoperit după după ce a făcut un scurt-metraj despre un actor care are probleme în carieră. Filmul a rulat la Cannes şi a fost văzut de Steven Spielberg.

Jennifer Lawrence - Starul din "Hunger Games" se plimba cu mama în New York atunci când avea 14 ani. A fost observată de un agent, iar acum se laudă cu un premiu Oscar.

Toni Braxton - Cântăreaţa a fost descoperită într-o benzinărie. A fost auzită de un producător atunci când cânta în timp ce alimenta.

Channing Tatum - A fost "agăţat" de un agent în timp ce se plimba pe străzile din Miami.

Danny Trejo - După ce a avut probleme cu legea s-a angajat ca şi consilier pentru persoanele care au probleme cu drogurile. Într-o zi a mers pe platourile de filmare de la Hollywood, acolo unde se afla unul din clienţii săi. A fost observat de un regizor, care a remarcat look-ul său ieşit din comun.

Ellen Pompeo - Lucra ca şi barman atunci când un agent i-a propus să meargă la o serie de castinguri. Mai târziu a devenit celebru datorită serialului "Grey's Anatomy".

Harrison Ford - Lucra ca şi tâmplar pentru un film regizat de George Lucas. Restul e istorie.

Marilyn Monroe - A lucrat într-o fabrică de muniţie. Într-o zi şi-a făcut câteva fotografii, iar imaginile au ajuns pe mâna unor agenţi.

Mel Gibson - Actorul şi-a dus un prieten cu maşina la un casting. A fost remarcat de regizor pentru că avea câteva vânătăi pe faţă, după ce cu o noapte înainte fusese implicat într-o bătaie. Iniţial i-au oferit un rol pasager, dar după ce regizorul i-a văzut faţa vindecată i-a oferit rolul principal în "Mad Max".

Nick Jonas - Avea şase ani şi şi-a însoţit mama la un salon de cosmetice. A început să cânte şi a fost auzit de un agent.

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Entertainment
Vrei să prinzi orice noutate?
Hai în comunitatea Zu!
Abonează-te la newsletter!
trimite