Entertainment

13 super-staruri care ascund niște defecte cel puțin CIUDATE

 Toată lumea are impresia că vedetele sunt perfecte. Imaginea lor impecabilă de pe sticlă sau de pe covorul roşu e invidiată de mulţi, dar pentru unele staruri realitata e puţin diferită.

10 super-staruri care au murit în condiții extrem de DUBIOASE

10 dintre ei au nişte defecte pe care mulţi le-ar considera ciudate, dar care nu le deranjează absolut deloc pe vedetele în cauză. Așa se face că nu au apelat la chirurgia estetică pentru a le corecta. Până acum...

12 celebrităţi care au ajuns la închisoare din cele mai STUPIDE motive

Denzel Washington - Actorul care, vă vine sau nu să credeţi, are 60 de ani a trăit toată viaţa cu un defect care nu l-a deranjat absolut deloc. Denzel are degetul mic de la mâna stângă strâmb, dar nu l-a ascuns niciodată când a apărut in public.

Megan Fox - Considerată pe bună dreptate una din cele mai frumoase femei din lume, actriţa de 28 de ani nu e nici pe departe perfectă. Megan are degetul mare de la mâna dreaptă gros... extrem de gros.

Gerard Butler - Este unul din cei mai doriţi bărbaţi de pe Planetă, dar nici el nu e perfecţiunea întruchipată. Actorul de 45 de ani a observat la un moment dat că urechea stângă este ceva mai depărtată de cap decât cea dreaptă.

Ashton Kutcher - nu e nici el perfect. Actorul de 37 de ani are două din degetele de la picioare lipite.

Jennifer Garner - Acelaşi defect ca şi Ashton îl are şi actriţa de 43 de ani. Spre deosebire de actor, ea este complexată şi îşi ascunde degetele da la picioare.

Mark Wahlberg - Actorul de 43 de ani face parte dintro galerie selectă a vedetelor care au.. al 3-lea sfârc.

Forest Whitaker - suferă de sindromul aşa zis "ochiul leneş". Actorul nu e deloc complexat, iar expresia feţei sale chiar l-a ajutat în carieră.

Vanessa Paradis - "Strungăreaţa" generoasă a actriţei de 42 de ani a făcut-o cunoscută, iar franţuzoaica nu are de gând să renunţe le ea.

Vince Vaughn - Actorul are, la fel ca şi Megan Fox un deget mare de la mâna dreaptă, foarte ciudat.

Seal - Cicatricile de pe faţa cântăreţului sunt marcă înregistrată, dar nu sunt urmele unui accident ci a unei boli: 

Kate Hudson şi Halle Berry au fiecare câte un deget mic în plus la un picior.

Ke$ha s-a născut cu o codiţă, care i-a fost, însă, tăiată când era mică.

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Entertainment