Celebritățile nu au scăpat de cel mai urât mod de a întrerupe o relație. 12 dintre ele au trecut prin experiența de a primi "papucii" printr-un clasic şi urât SMS sau printr-un mesaj vocal.

10 momente în care artiștii de la noi le-au închis gura haterilor de pe Facebook

Taylor Swift - A fost părăsită de Joe Jones printr-un mesaj de 27 secunde lăsat în căsuța vocală.

Zayn Malik - A fost părăsit şi el printr-un SMS. Nu a dezvăluit însă cine i-a "făcut-o".

Cheryl - A fost înşelată de Ashley Cole şi i-a trimis un mesaj simplu: "Dispari! S-a terminat!"

Ariana Grande - A fost părăsită de Jai Brooks printr-un mesaj care aproape că a lăsat-o fără aer. "Am primit un mesaj cu doar câteva minute înainte să urc pe scenă".

Selena Gomez - S-a despărțit de Justin Bieber după ce l-a prins pe acesta în timp ce îşi trimitea mesaje cu Jasmine Villegas (o fostă iubită).

Katy Perry - Cântăreața a divorțat în 2011 de Russel Brand, soțul ei de atunci, după ce a primit un mesaj scurt: "Divorțăm".

Jennifer Aniston - Actrița a primit "papucii" de la John Mayer printr-un SMS.

Kim Kardashian - A fost părăsită de Reggie Bush printr-un mesaj în care scria ceva de genul: "Nu e vina ta, eu sunt vinovat".

Carrie Underwood - A aflat că a rămas singură după ce iubitul ei, Chace Crawford (celebru pentru rolul din Gossip Girl) i-a transmis printr-un mesaj că s-a terminat.

Brtiney Spears - Cântăreața a divorțat în 2006, după doi ani de căsătorie, de Kevin Federline printr-un mesaj. Nu Britney a fost cea care a expediat textul, dar asta nu a mai contat pentru fostul dansator al lui Michael Jackson.

Lindsay Lohan - A fost părăsită de Samantha Ronson după ce aceasta i-a trimis un SMS în care îi explica faptul că nu mai este atrasă de ea.

Jessica Simpson - A primit papucii de la Adam Levine după ce a primit un mesaj în care cântărețul îi explica faptul că are nevoie de spațiu.